Amy fuck off, sweetheart.
Rašiau, rašiau ir parašiau : 22 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-06 Miestas : mystiškės
| Temos pavadinimas: AMY Sk. 6 03 2011 - 0:22 | |
| NuotraukaVardas. Amy Pavardė. unknown Amžius. 1250 Gimimo metai. paskaičiuokit Šeimos nariai. unknown Pomėgiai/Charakteris. apskritai tai nemėgsta nieko, žinoma, išskyrus savo. pasikėlus, veidmainė, šalta, negailestinga, egoistė, kraugerė kalė, mėgstanti griauti žmonės gyvenimus ir šluote šluoti nekaltučius žmones nuo žemės paviršiaus. beabejo visada gauna tai ko nori, visi turi klausyti tai ką sako am'. toks jausmas kaip meilė ir blah blah blah, jei svetimas, nes to jai tiesiog nereikia, mėgaujasi gyvenimo teikiamasi malonumais. Istorija. gimė ir užaugo tai amžiais, kai dar nieko, iš mūsų pažįstamų ant šios žemėlės nebuvo. augo pasiturinčioje šeimoje, visada ją supo meilė ir pranbanga. turbūt tai ir lėmė, kad am' išaugo bjauria, pasikėlusia ir negailestinga tiems, kurie jos negerbia žmonėms. beabejo gimė priginalė, tad visada buvo pranašnesnė už kitus. galiausiai ji klajojo po pasaulį ir atvyko į mystiškes. žinot ko? teisingai, griaut kitiems gyvenimus. ;* | |
|
Katherine Pierce Don't play with a bitch who knows how to play better.
Rašiau, rašiau ir parašiau : 192 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-01
| Temos pavadinimas: Re: AMY Sk. 6 03 2011 - 0:27 | |
| | |
|
Damon Salvatore You said you loved me you're a liar... Cause you never, ever, ever did baby...
Rašiau, rašiau ir parašiau : 254 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-01 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: AMY Sk. 6 03 2011 - 0:27 | |
| - Katherine Pierce rašo:
- Sveika atvykus ;**
| |
|
Amy fuck off, sweetheart.
Rašiau, rašiau ir parašiau : 22 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-06 Miestas : mystiškės
| Temos pavadinimas: Re: AMY Sk. 6 03 2011 - 0:33 | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: AMY | |
| |
|