| Svetainė | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Damon Salvatore You said you loved me you're a liar... Cause you never, ever, ever did baby...
Rašiau, rašiau ir parašiau : 254 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-01 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 3 03 2011 - 18:43 | |
| - O aš nesu toks bejėgis, - pakilnoja antakėlius, apsisukęs atkiša jai kuprą. | |
|
| |
Elena Gilbert
Rašiau, rašiau ir parašiau : 235 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-01 Amžius : 29 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 3 03 2011 - 18:46 | |
| šiaip netaip pasikelia ir užsikabaroja jam ant kupros -Am tik nenumesk buk žmogus -prikanda lūpa | |
|
| |
Damon Salvatore You said you loved me you're a liar... Cause you never, ever, ever did baby...
Rašiau, rašiau ir parašiau : 254 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-01 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 3 03 2011 - 18:49 | |
| Pačiupęs jos klubus šypteli pats sau - Žmogus nebūsiu, kitaip išmesiu, būsiu vampas ir neišmesiu. Palinguoja galvą ir išeina iš svetainės. | |
|
| |
Elena Gilbert
Rašiau, rašiau ir parašiau : 235 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-01 Amžius : 29 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 3 03 2011 - 20:43 | |
| Ateina čia aišku ji gi kraujuoja tai offkoz ,kad jai pasidaro silna ir ji nualpsta | |
|
| |
Sarah Wrong place,wrong time all you need to contract trapped
Rašiau, rašiau ir parašiau : 103 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-03 Miestas : MF
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 3 03 2011 - 20:46 | |
| Ateina ir pamačiusi nualpusia Elę perisgasta again. Priėjo prie jos ir šiek tiek papurte -Ele!-papurtė ją dar šiek tiek,pamačiusi,kad ji kraujuoja,net nežinojo ką daryti,tik išsitraukė telefoną ir paskambino greitajai. | |
|
| |
Elena Gilbert
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 3 03 2011 - 20:47 | |
| Aišku ji net nereguoja nukraujavo vaikis kaip reikiant guli be gyvybės ženklų | |
|
| |
Sarah Wrong place,wrong time all you need to contract trapped
Rašiau, rašiau ir parašiau : 103 In The Vampire Daries aš nuo : 2011-03-03 Miestas : MF
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 3 03 2011 - 20:51 | |
| Sara šiuo metu visiškai persigandusi. Atvažiavo graitąjąi,priėję jie prie dūrų ir pabeldę Sara sušuko -Greičiau,padėkite!-rėkė keik įmanydama. Atėjo keli asmenys,apžiūrėjo Elę ir kuo skūbiau paėmė ją į rankas ir paguldė ant gulto. Tie asmenys išsivežę Elę iš čia Sara nuėjo iš paskos. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 3 03 2011 - 21:04 | |
| Atpėdinęs į svetainę ir įsiklausęs į tylą, suprato, jog namai tušti, užuodžia ir Elenos kvapą ir tos merginos. Susipainiojęs pakėlė antakėlį ir išsitraukdamas telefoną pradėjo jį maigyt. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė Kv. 3 03 2011 - 21:13 | |
| Perskaitęs žinutes priėjo prie sienos ir kelis kartus patrankė į ją galvą. - Trauma, trauma, lalalala.. Niuniuodamas nešdinasi iš čia. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Svetainė | |
| |
|
| |
| Svetainė | |
|